Rabboon blog, alles voor uw baby en kind

535 blogberichten - pagina 1 van 90

14APR2014

Mok en eierdopje in paashaassfeer!

posted by Rabboon - Categorie: Eten & drinken

Mok en eierdopje in paashaassfeer!

Met een goed humeur opstaan in de paasvakantie lukt altijd door deze mok en dit eierdopje! Je bent direct in de paassfeer! Ook heel leuk om als cadeau dit te geven. Door het zwart wit past dit in elk keukeninterieur! Een leuk cadeau'tje als het niet veel moet zijn, maar toch altijd leuk om te krijgen.

12APR2014

Leuke spiegel met konijnenoortjes voor Pasen

posted by Rabboon - Categorie: Babykamer

Leuke spiegel met konijnenoortjes voor Pasen

Een beetje Alice in Wonderland gevoel? Dat geeft inderdaad deze spiegel met konijnenoortjes van Auguste weer. Heel decoratief in de babykamer of kinderkamer. Jouw kind zal het leuk vinden zich hele dagen te zien in de spiegel alsof hij/zij oortjes heeft. Het spreekt tot de verbeelding. De spiegel is verkrijgbaar in wit en grijs. Ideaal voor tijdens de paasperiode!

11APR2014

Houten speelhuis in vorm van appel of peer

posted by Rabboon - Categorie: Speelgoed

Houten speelhuis in vorm van appel of peer

Een leuke eyecatcher voor in huis of op de kinderkamer? Dan is dit houten speelhuis van Rock & Pebble misschien wel iets voor jou! Mooi berkenhout dat verwerkt is tot een peer of appel, je kan dit zelf nog schilderen of laten beschilderen door jouw kids. Het is eenvoudig in elkaar te steken en terug uit elkaar te halen, zorgt ook voor plaatsbesparing! Nog extra in het pakket: mooi verpakt katoenen zakje met daarin 5 mooi afgewerkte speelfiguurtjes. De appel en peer kan je op deze website kopen.

28MAA2014

Magnetische muursticker voor op de kinderkamer

posted by Rabboon - Categorie: Babykamer

Magnetische muursticker voor op de kinderkamer

Deze print van konijn is helemaal magnetisch en is een mooi alternatief voor een klassiek magneetbord. Je kan er tal van papiertjes, tekeningen, reminders aan ophangen. Het is ook nog een leuke eyecatcher voor in de kinderkamer, de kindjes zullen er alvast dol op zijn! De magnetische muurstickers bestaan ook nog in een uil, giraf, zebra of parkiet.

27MAA2014

Stijlvolle verzorgingstas met een mooi patroon van Littlephant

posted by Rabboon - Categorie: Uitstapjes

Stijlvolle verzorgingstas met een mooi patroon van Littlephant

Deze stijlvolle verzorgingstas van Littlephant is heel handig om op stap te gaan, hij is binnenin praktisch ingedeeld in verschillende compartimenten en tevens is de tas voorzien van een verzorgingsmatje. De schouderriem is van leder en kan je aanpassen in lengte. Zo kan je hip op stap gaan met je baby!

26MAA2014

Exclusieve fopspeen met diamanten voor je baby

posted by Rabboon - Categorie: Geboorte

Exclusieve fopspeen met diamanten voor je baby

Je kan veel kopen voor je baby, soms te veel… Maar bekende personen die het van het willen, kopen een diamanten fopspeen voor hun baby. En nog het liefste met de initialen erop. Deze dure fopspeen van Kalfin jewellry is er een voorbeeld van. Sterren zoals Kanye West en Kim Kardashian hebben zo een fopspeen gekocht voor hun baby North. Alsook Kate en William van het engels koningshuis hebben zo één liggen voor baby George. De prijs? Iets meer dan 36 000 euro. Je hebt wel een uniek exemplaar natuurlijk :).