Blogberichten in categorie Geboorte

35 blogberichten - pagina 1 van 6

31DEC2016

Rabboon wenst iedereen een gelukkig 2017!

posted by Rabboon - Categorie: Geboorte

Rabboon wenst iedereen een gelukkig 2017!

Gelukkig nieuwjaar aan alle mama's, papa's, baby's, kinderen, vrienden, familie... kortom aan iedereen! Dat 2017 een vruchtbaar jaar mag zijn vol vreugde, liefde en plezier. Veel houten speelgoed, leuke ideetjes en vooral een groot aanbod aan mooie geboortekaartjes voor alle baby's die worden geboren. Fijne feestdagen en een gelukkig eindejaar!

12JAN2016

Mooie stoffen boekjes voor je baby bij www.pinkorblue.be

posted by Rabboon - Categorie: Geboorte

Mooie stoffen boekjes voor je baby bij www.pinkorblue.be

 Met deze boekjes van het merk Sebra kan je baby’tje veel ontdekken terwijl hij/zij in het park ligt. Deze boekjes, verkrijgbaar op www.pinkorblue.be bestaat voor zowel jongens als meisjes. Zo kan je kleintje de hele familie leren kennen ssamen met de straat waar de familie in woont. Het boekje is gemaakt van 100% katoen. Bij www.pinkorblue.be vind je niet alleen deze leuke boekjes maar kan je ook de hele babyuitzet vinden. Kinderwagens, autostoelen, verzorging, spulletjes voor de voeding, kinderkamers, kinderkledij en ook tal van toffe decoratie / speelgoed voor in de babykamer. Kortom, je vind er alles wat je nodig hebt om je nieuwe baby te verwelkomen. Ook ideaal voor cadeau’tjes! Meer informatie op www.pinkorblue.be

26MAA2014

Exclusieve fopspeen met diamanten voor je baby

posted by Rabboon - Categorie: Geboorte

Exclusieve fopspeen met diamanten voor je baby

Je kan veel kopen voor je baby, soms te veel… Maar bekende personen die het van het willen, kopen een diamanten fopspeen voor hun baby. En nog het liefste met de initialen erop. Deze dure fopspeen van Kalfin jewellry is er een voorbeeld van. Sterren zoals Kanye West en Kim Kardashian hebben zo een fopspeen gekocht voor hun baby North. Alsook Kate en William van het engels koningshuis hebben zo één liggen voor baby George. De prijs? Iets meer dan 36 000 euro. Je hebt wel een uniek exemplaar natuurlijk :).

20NOV2012

De geboortekaartjes van Rabboon op Petit Bazaar!

posted by Rabboon - Categorie: Geboorte

De geboortekaartjes van Rabboon op Petit Bazaar!

Zo is er terug een editie van Petit Bazaar voorbij gevlogen! Dit keer was ook Rabboon van de partij! Bij deze alvast al eens een fotootje van de stand van Rabboon. Goed gevuld met mooie geboortekaartjes. Altijd leuk om de ouders en het kindje tegen te komen op Petit Bazaar waarvan je het geboortekaartje hebt ontworpen. Bedankt aan iedereen die is geweest!

16NOV2012

Rabboon op de Petit Bazaar beurs 17-18 november 2012!!

posted by Rabboon - Categorie: Geboorte

Rabboon op de Petit Bazaar beurs 17-18 november 2012!!

Geen plannen dit weekend? Kom dan eens een kijkje nemen naar de Petit Bazaar beurs in het ICC van Gent. Want ook Rabboon zal daar aanwezig zijn met allerlei originele en leuke geboortekaartjes! De voorbereidingen zijn volledig achter de rug, we zijn er helemaal klaar voor! Als jij nog op zoek bent naar een geboortekaartje, kom dan zeker even piepen.

 

Nu zaterdag van 16.00-20.00u en zondag van 10.00-18.00u.
ICC Ghent,
Citadelpark 1
9000 Gent

 

Tot dan!
Rabboon

02AUG2012

OPROEP: Steun de 2-jarige Alissa die vecht tegen een hersentumor!

posted by Rabboon - Categorie: Geboorte

OPROEP: Steun de 2-jarige Alissa die vecht tegen een hersentumor!

HET VERHAAL VAN ALISSA:
22 augustus 2011, Alissa, 16 maanden oud, wou amper eten, lopen ging niet meer, enkel slapen! Het verdict van de dokter was… een hersentumor die 2 op de 100 000 kinderen voorkomt!
 

Die tumor ligt vast aan levensbelangrijke functies waarbij ze natuurlijk heel voorzichtig moeten te werk gaan. Toen ze de definitieve diagnose te horen kreeg werd Alissa's kleine zusje geboren. En Alissa blijft vrolijk en is superblij met haar kleine zusje!
 

Om de tumor weg te halen zou Alissa bestraling moeten krijgen, maar dit mag niet onder de 3 jaar! De hersenen moeten eerst volgroeid zijn.. bestraling zou onherroepelijke schade kunnen aanrichten.
De eerste 10 weken kreeg ze intensieve chemo, zodanig de tumor niet groter werd tot wanneer bestraling wel mogelijk was. Maar na de eerste evaluatie kwam er geen goed nieuws, Alissa's tumor is gegroeid en er zitten nu ook cysten op. Voorlopig heeft de chemo niet zijn werk gedaan, en gaan ze over naar een zwaardere behandeling.
 

Ook bij de volgende evaluatie krijgen ze geen goed nieuws te horen. De hersenkamers zijn groter geworden en de druk in het hoofdje is zo groot dat er geen plaats meer is in haar kleine hoofdje. Opnieuw wordt ze met spoed geopereerd, met als resultaat dat de chemo niet meer zal helpen, er is iets sterkers nodig!
 

Na de afspraak van 15 juni 2012 bij professor Van Gool kwamen ze tot het besluit dat de tumor steeds dichter komt bij de hersenstam. De technologie in België is niet genoeg en Alissa (ondertussen 2 jaar) zou daarvoor naar Zwitserland moeten, naar een gespecialiseerd ziekenhuis. Maar slechts 24 kinderen per jaar worden daar toegelaten en behandeld! Na een hele tijd spannend afwachten kregen de ouders van Alissa te horen dat ze was toegelaten.
 

Daar kan ze protontherapie volgen, dat is een vorm van externe radiotherapie waarbij kwaadaardige nieuwvormingen in het lichaam met behulp van ioniserende straling bestreden worden. Maar een gespecialiseerd ziekenhuis kost natuurlijk wel wat centjes! Zo organiseren ze een benefiet op 23 september 2012 in Leopoldsburg. Daarvoor zijn ze nog druk op zoek naar spulletjes om te verkopen, tombolaprijzen en prijzen voor de vlaamse kermis… en natuurlijk ook centjes!

Wil jij Alissa helpen? Neem contact op met benefietvooralissa@gmail.com.
 

Hier kan je het volledige verhaal van Alissa lezen.