06MEI2016

Zomer-actie! Win een buitenspeelkleed van KidZ ImpulZ!

posted by Rabboon - Categorie: Handige snufjes

Zomer-actie! Win een buitenspeelkleed van KidZ ImpulZ!

De zomer is eindelijk aangekomen in ons land en daar zullen we keihard van genieten! En nog meer genieten kan je doen met de buitenspeelkleden van KidZ impulZ


De buitenspeelkleden zijn gemaakt van nylon en gevuld met vlies, heerlijk zacht om op te spelen. De onderzijde is voorzien van een zeil waar geen vocht en vuil doorheen komt. Geen enkel probleem als het gras nog beetje nat, vies of je hebt grind of vlonders in je tuin. Het buitenspeelkleed is 2-3 cm, lekker zacht dus. Het kleed is makkelijk op te bergen doordat het telkens in 9 vakken is verdeeld en makkelijk op te vouwen is. Ideaal om mee te nemen naar oma en opa, naar de zee, op reis, naar het park of gewoon in de tuin bij jou thuis. Het buitenspeelkleed bestaat in 4 formaten: S, M, L en XL. En is ook verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren, keuze genoeg! Als je het nog persoonlijker wilt laten maken kan je een gepersonaliseerde tekst of de naam van jouw kindje toevoegen.
Om het meenemen nog te vergemakkelijken heeft KidZ ImpulZ een handige shopper ontwikkeld waar het speelkleed zo in past. Als je deze meteen mee besteld ontvang je ook nog eens €3 korting!!

 

Meer informatie vind je op www.kidzimpulz.nl

 

Speciaal voor het goede weer geven wij een buitenspeelkleed (maat S) weg van KidZ ImpulZ t.w.v. 89,95 euro! (plus gratis verzending = voor België €9.95). Je mag zelf het kleur kiezen.

 

Deelnemen aan de wedstrijd?
1. Like de facebookpagina van Rabboon
2. Geef een reactie onder deze wedstrijd waarom jij het buitenspeelkleed graag wilt winnen.
3. Deel deze win-actie

 

De winnaar van deze wedstrijd wordt bekend gemaakt op maandag 16 mei.
Ga alvast een kijkje nemen naar de buitenspeelkleden op www.kidzimpulz.nl

Andere bezoekers vonden dit ook interessant: