18MEI2015

Pioneer van Silver Cross, de luxueuze en praktische wandelwagen

posted by Rabboon - Categorie: Uitstapjes

Pioneer van Silver Cross, de luxueuze en praktische wandelwagen

De Silver Cross Pioneer is ontworpen om groot, praktisch, duurzaam en luxueus te zijn. Dat zie je meteen met de eerste oogopslag door het complete aluminium onderstel met wielen.
Het handvat is mooi afgewerkt met leder en heeft een zachte handeling. De Silver Cross heeft ook altijd een paar grote wielen om zo vlot mogelijk de weg te kunnen berijden. Ook al is die hobbelig of plat, met de Silver Cross Pioneer is dit geen probleem! Er is tevens onderaan een grote bagagemand voorzien om al je babyspullen mee te nemen, natuurlijk kunnen je boodschappen er eventueel ook nog bij! De wandelwagen voorziet een zachte reiswieg en een comfortabel zitje.

De reiswieg is handig voor de eerste paar maanden, zo kan je baby als je op stap bent, slapen zoals hij/zij in hun bedje doet. De gewatteerde voering in gebroken wit is bekleed met 100% bamboe, op die manier biedt dit de perfecte en zachte omgeving voor je baby om te slapen. Aan de buggy vind je ook een uittrekbare zonnekap en wiegdekje met gewatteerde voering. Zo is je baby beschermt tegen zon en wind. Er zit automatisch ook altijd een regenbescherming bij de wandelwagen.

Na 6 maanden kan je baby in het zitje plaatsnemen. Het zitje is volledig verstelbaar en flexibel, zo vind je altijd de beste positie voor je kindje. Hieraan kan je ook een voetenzak aan vast ritsen zodanig de benen en voetjes van je kindje warm kunnen gehouden worden.

De Silver Cross pioneer is ook handig op te bergen als je op stap gaat, met één druk op de knop verklein je je wandelwagen in kofferformaat. Zo ben je snel op de baan en terug op stap. Meer informatie vind je op www.silvercrossbaby.com of www.facebook.com/silvercrossbelgium.

Andere bezoekers vonden dit ook interessant: