Aankomende populaire babynamen?

Bekijk onze lijst met 125 ouderwetse babynamen. Bekijk onze lijst met 125 christelijke babynamen. Als je op zoek bent naar de meest trendy namen die beginnen met een specifieke letter van het alfabet, kunnen deze A-Z van babynaamlijsten van BabyCenter helpen. Je ziet veel van de bovenstaande thema's hier herhaald, maar deze 26 jongens- en meisjesnamen voor elke letter verplaatsen de kaart het snelst.

Bekijk onze volledige lijst met 100 Tweelingmeisjesnamen. Bekijk onze volledige lijst met 100 Twin Boy Names. Sommige nieuwe namen voor baby's zijn weergaven van gevestigde namen of internationale namen die nieuw zijn geïmporteerd in de Engelssprekende wereld. De ranglijst van babynamen van BabyCenter is afkomstig van honderdduizenden ouders die de namen van hun baby's in realtime met ons delen, waardoor ze een meer up-to-date blik krijgen op wat trending is.

Net als populaire O-enders Leo, Hugo en Otto, heeft deze compacte naam veel punch in slechts een paar letters. Namen als „Anthem, „Chord, „Drummer, „Jazz, „Rhapsody en „Symphony” zullen naar verwachting volgend jaar populair zijn. Netflix's recordbrekende Arcane, gebaseerd op de populaire League of Legends-videogamefranchise, zou deze coole personagenaam op de hielen van rijzende ster Evander kunnen duwen. We hebben Mila in de jaren 70, en vanwege de populariteit van Mila Kunis en haar Oekraïense afkomst geloof ik dat deze naam verder zal toenemen.

Deze topnamen variëren van coole klassieker August, een recente koninklijke babynaam tot de nog ongehoorde Rhaenyra, heldin van de aanstaande prequel van Game of Thrones. Er zijn duizenden nieuwe babynamen en er worden er elke dag meer geslagen, maar de nieuwe babynamen die aan populariteit winnen, zijn onder meer de volgende.