Wat is de meest populaire naam voor een meisje?

Toch komt soms een naam terug in stijl. Emma was bijvoorbeeld de dertiende populairste meisjesnaam in 1900 en bleef populair in de jaren 1920. Het bereikte dieptepunt op nummer 463 in 1976, maar staat al een paar jaar op de nummer twee plek. Als het gaat om de meest populaire namen van babymeisjes, zijn de topspots al een tijdje behoorlijk stabiel.

Slechts een paar namen Olivia, Emma, Ava, Charlotte, Sophia en Isabella hebben al tien jaar lang de beste namen van babymeisjes, zo niet meer. Dit zijn exact dezelfde 10 namen als het jaar ervoor, maar enigszins herschikt. Charlotte is een beetje op, Ava is een beetje naar beneden, maar de top 10 is eigenlijk stabiel. Je hebt alles gedaan, van het opslaan van haar kast tot het bouwen van de wieg voor je nieuwe kleine meisje, maar je hebt nog geen naam gekozen.

Wordt ze meer een Luna of een Victoria? Hoe zit het met Amelia? Sophia en Jackson haalden allebei opnieuw de titel van de meest populaire babynamen vast en verzekerden nog een jaar bovenaan onze lijst. Actrice Zoë Kravitz (Big Little Lies, The Batman) werd geboren in 1988, net toen deze variatie van Zoey zijn klim in de populariteitstabel begon. Hoewel 'Katherine' misschien een populaire naam was toen Katherine Hepburn een ster was, is het tijd dat die naam overgaat zodat de 'Isla's' (naar Isla Fisher) hun tijd kunnen hebben om te schitteren. Toen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-ster Awkwafina Nora Lum in 1988 werd geboren, was Nora de 397e meest populaire babymeisjesnaam.

Als naam voor babymeisjes piekte Hannah in populariteit van 1998 tot 2000, net voor het debuut van de sitcom van Miley Cyrus. Deze beproefde populaire namen zijn afkomstig uit een universum met 177.238.032 mannelijke geboorten en 172.053.794 vrouwelijke geboorten. Eric Clapton's Unplugged versie van Layla, zijn hit uit de jaren zeventig met Derek and the Dominos, was misschien de belangrijkste coureur achter deze populaire naam voor babymeisjes. Denk buiten familie aan de populaire (of impopulaire) beroemde of historische figuren die de naam van je babymeisje zullen delen.

Bovendien, de naam 'Ariana', die tot de laatste jaren niet erg populair was, ervoer waarschijnlijk een piek vanwege de prevalentie en populariteit van de zangeres Ariana Grande. Wat uw aanpak ook is, deze lijst met de 1.000 populairste namen van babymeisjes, zoals vastgelegd door de Social Security Administration (SSA), zal u helpen al uw opties te overwegen, van de ervaring te genieten en uw lijst te beperken tot een favoriete keuze. Op de 941e plaats in 2001, steeg de naam in populariteit toen actrice Penelope Cruz naar voren kwam als de toenmalige costar, op het scherm en daarbuiten, van Tom Cruise. Elk jaar rond Moederdag publiceert de socialezekerheidsadministratie meestal de meest populaire babynamen van het voorgaande jaar.

Deze naam dook op als een populaire meisjesnaam nadat Splash uit 1984 het publiek introduceerde bij Daryl Hannah's Madison the mermaid. Team naar een WK-kampioenschap vrouwen, de naam Mia kraakte voor het eerst de top 100 populariteitsranglijst. De SSA stelt elk jaar hun lijst samen met de meest populaire babynamen voor jongens en meisjes met behulp van gegevens van U.