Wat zijn populaire babynamen?

Vintage babynamen · Moderne babynamen · Klassieke babynamen · Zion. Als het gaat om de meest populaire namen van babymeisjes, zijn de topspots al een tijdje behoorlijk stabiel. Slechts een paar namen Olivia, Emma, Ava, Charlotte, Sophia en Isabella hebben al tien jaar lang de beste namen van babymeisjes, zo niet meer. Dus als de Avayahs en Zyairs op weg zijn naar boven, wie is er dan op weg naar buiten? De SSA houdt ook de namen bij die de grootste dalingen in rang hebben gezien.

Een geweldige plek om te beginnen met het zoeken naar babynamen is de Social Security Administration (SSA), die elk jaar een lijst vrijgeeft met de 1.000 populairste babynamen voor meisjes en jongens. Als je wilt weten wat dit jaar het populairst gaat worden, moet je kijken naar de lijst met de snelste klimmers. Het goede nieuws is dat de socialezekerheidsadministratie elk jaar een lijst publiceert van de laatste 1.000 populairste namen van babymeisjes, samen met lijsten met namen die door de gelederen stijgen. Hoewel veel van de beste namen van babyjongens de afgelopen jaren tot de meest populaire zijn gebleven, nemen andere jongensnamen toe en naderen snel de topplekken.

Zoals je kunt zien, komen alternatieve spellingen en wendingen op populaire namen terug, zoals in Denisse voor Denise (dat is de nr. De SSA stelt elk jaar hun lijst samen met de meest populaire babynamen voor jongens en meisjes met behulp van gegevens van U. In tegenstelling tot namen van babymeisjes, de lijst van de meest populaire babyjongensnamen van de SSA zag er in de jaren twintig niet al te anders uit, enkele van de meest populaire namen voor jongens een eeuw geleden nog steeds populair. vandaag.

Elk jaar publiceert de socialezekerheidsadministratie haar lijst met de meest populaire babynamen in de Verenigde Staten. Emma was bijvoorbeeld de dertiende populairste meisjesnaam in 1900 en bleef populair in de jaren 1920.