Populaire babynamen 2020?

Dus, welke namen haalden dit jaar niet de Top 100, maar zijn gebonden aan toekomstige lijsten? Volgens de SSA zagen Zyair, Jaxtyn, Jakobe, Kylo, Aziel, Ander, Dior, Truett, Karsyn, Kenji, Kobe, Ocean, Rio, Emir en Riggs de grootste boost in populariteit voor jongens, en Avaya, Denisse, Jianna, Capri, Rosalia, Denise, Zhuri, Haisley, Novah, Murply, Jayly Lin, Drew, Wrenly, Marleigh en Mazikeen voor meisjes. De bron stelt je ook in staat om te kijken naar stijgingen en dalingen in populariteit en wat de meest populaire namen in de afgelopen decennia waren. De ranglijst van babynamen van BabyCenter wordt in realtime bijgewerkt, daarom zie je vandaag misschien één naam bovenaan deze lijst, maar volgende week iets heel anders. Er zijn miljoenen en miljoenen mogelijke namen en alleen jij weet wat goed is voor je bundel vreugde.

Gelukkig schudden veel van de andere namen op de lijsten de zaken een beetje op en houden ze dingen interessant. Mohammed viel van de top 10, afgezet door Mateo - wat de invloed zou kunnen zijn van Lionel Messi, de internationale voetbalsuperster wiens jonge zoon Mateo zijn eigen legioen fans heeft, of de populaire show Jane the Virgin (Jane's zoon heet Mateo). Merk op dat de SSA elke spelling en variatie als een aparte naam telt, zodat sommige namen met veel populaire varianten veel lager op de officiële lijst staan dan je misschien denkt. Gezien alle spellingen samen, Jackson is eigenlijk de tweede meest populaire naam voor jongens in de VS en Sophia de topnaam voor meisjes.

De socialezekerheidsadministratie publiceert elk jaar haar lijst met de beste babynamen, wat een leuke en informatieve manier is om te kijken naar veranderende naamgevingstrends door de jaren heen. De lijst van populaire babynamen van de socialezekerheidsadministratie wordt elk jaar in mei vrijgegeven, gebaseerd op statistieken van het voorgaande kalenderjaar. Hoewel de jaarlijkse lijst van de socialezekerheidsadministratie goede informatie is om te hebben, zou deze uiteindelijk minimale invloed moeten hebben op wat u kiest om uw kind een naam te geven. Ondertussen bleven veel bruisende namen waarvan werd voorspeld dat ze in de gelederen zouden stijgen, zoals Gianna, Luna, Asher, Mateo en Axel gestage tractie naar boven krijgen.

De namen die je hieronder ziet, variëren van traditionele favorieten tot unieke en zelfs onverwachte namen waar ouders op dit moment dol op zijn.