Waar vind je babynamen?

Beslissen hoe je achternamen wel of niet combineert, kan al moeilijk genoeg zijn. Maar de naamgenerator van Best Little Baby haalt het giswerk uit de voornaam van je baby en creëert namen op basis van een combinatie van die van jou en die van je partner Olivia of Oliver, Freya of Freddie? Beslissen over de naam van je nieuwe baby is een van de meest opwindende (en mogelijk lastige) dingen die je de komende maanden van je zwangerschap zult doen. SSA, gov is de thuisbasis van een van de meest betrouwbare bronnen voor het benoemen van baby"s die er zijn. Het bevat de meest populaire babynamen in de VS die elk jaar sinds 1880 worden verzameld; deze namen zijn verkregen uit aanvragen voor socialezekerheidskaarten.

Hier leest u hoe u op SSA naar een babynaam kunt zoeken, gov. SSA, gov stelt je ook in staat om te controleren op de populariteit van namen door de verandering in populariteit, top vijf namen, decennium, staat en Amerikaanse gebieden. Nameberry is een andere bekende bestemming voor het vinden van populaire en unieke babynamen voor uw pasgeborene. U kunt onder andere namen van babyjongens en babymeisjesnamen vinden, evenals lijsten met babynamen.

Nameberry heeft meer dan 70.000 babynamen in zijn database en beschikt ook over een babynaamgenerator waarmee u een unieke naam voor uw baby kunt genereren. Hier leest u hoe u babynamen op Nameberry kunt krijgen. Je kunt ook unieke babynamen, babynamen van A tot Z vinden, evenals babynamen op basis van oorsprong en babynamen op basis van hun betekenis. We hebben ook grappige namen samengesteld voor je router en wifi-netwerk.

Je kunt ook de babynaam van de dag en de betekenis ervan bekijken, evenals de betekenissen van onderzoeksnamen, geschiedenis, oorsprong, etymologie en leuke weetjes. Met BabyNames kunt u ook zoeken naar babynamen op staat, over de hele wereld, evenals leuke namen en koosnaampjes. Het zoeken naar een passende babynaam kan worden vereenvoudigd met behulp van babynaamgeneratoren. Zoals de naam al aangeeft, is een babynaamgenerator een hulpmiddel dat willekeurig verschillende ideeën voor babynamen genereert op basis van de parameters die u opgeeft, zoals geslacht en nationaliteit.

Andere populaire generatoren voor babynamen zijn onder meer die van The Bump, Bounty en Pampers, onder vele anderen. Als je het nog steeds moeilijk hebt om te beslissen, kun je je top 20 kiezen en een willekeurige beslisser voor naamkiezer proberen. Je kunt deze tools ook gebruiken om een nieuwe gebruikersnaam te bedenken. We hebben enkele van de beste tools besproken om je te helpen.

Sommige mensen zoeken de beste babynamen om ideeën op te doen voor hoe ze hun baby's een naam moeten geven, en sommige mensen zoeken ze om te zien hoe ze hun baby's NIET moeten noemen.